Cursus Edelsteen-therapie I/II/III en/of IV

Data: Start weer:

Deel I
Start weer 12.03.2024 (bij voldoende deelnemers) 8 lessen per deel,  ± 2x p/mnd. in overleg met de groep) 19.30-22.00-22.30 uur.
 Heb je interesse meld je dan nog snel aan en bepaal mee welke avonden

Of wil je eerst meer weten meld je dan aan voor de gratis lezing in ons Centrum. 

Deel II :
Start weer voorjaar 2024: 8 lessen per deel, ± 2x p/mnd. 19.30-22.30 uur. 

Deel III
Start weer: najaar 2024: 10 lessen per deel, ± 2x p/mnd. 19.30-22.30 uur.

Deel IV (voor de liefhebbers): 
Start weer 13.03.2024: 10 lessen per deel, ± 2x p/mnd. 19.30-22.30 uur.

Deel V (voor de liefhebbers): 
Start weer najaar 2024 : 10 lessen per deel, ± 2x p/mnd. 19.30-22.30 uur.

Deelname: Voor iedereen; minimaal 6, max. 14 deelnemers per cursus. Voor deel II-III-IV en V die de voorgaande cursus gevolgd hebben.

opening edelstenen siteWerken met kristallen, (half)edelstenen en mineralen is voor de mens al eeuwen een begrip. De meeste mensen hebben het vergeten of wimpelen het af als larie. We zitten nu in een tijdperk wat best wel heftig te noemen is. De aarde is bezig om haar vernieuwde energie te voltooien en te evalueren naar een hoger niveau van leven op haar planeet. We weten dat 80% van de aarde uit een kristalbasis bestaat. Zelfs ons water is vloeibaar kristal, ons bloed is vloeibaar kristal. Ja ook de mens is voor het grootste deel vervaardigd uit kristal. Dit verklaard ook de binding van de mens met kristal, we vullen elkaar aan. Door de kristalvelden van de aarde te activeren, wat nu bezig is, komen de kristallen, die in slaapstand zijn gehouden de afgelopen 20 miljoen jaar, weer tot leven. Wat inhoudt dat de wijsheden en de kennis van Lemurië en Atlantis weer worden herkend. Ook de mens herinnert zich weer zijn kennis van toen. Wat inhoudt dat coderingen worden geactiveerd. Ons lichaam wordt wakker gemaakt en is bezig om van een ruststand (koolstof) te transformeren naar een kristallichaam van kennis en wijsheid. Mensen vragen ons soms hoe kan ik leren voelen. Nou gewoon met kristallen, (half)edelstenen en mineralen werken en/of dragen leer je te voelen om weer bij jezelf te komen, in jouw Goddelijkheid te stappen om alle blokkades en pijnen de baas te blijven. Kristallen zijn nu in deze tijd zeer belangrijk. Ze evolueren nu samen met ons. Het is de natuurlijke afstemming van de mens en het mineraal. Ze helpen ons te herinneren wie we zijn.

crystal-imageEdelsteentherapie is therapie door middel van het opleggen en/of dragen van (half)edelstenen en mineralen op het lichaam. In de cursus kun je o.a. leren: welke stenen bij welke ziekte/kwaal/chakra horen; de kleuren en hun betekenis; hoe je kunt ontspannen met stenen; hoe je moet beschermen en hoe stenen aanvoelen.


Investering in jezelf€ 200,- per deel van 8 lessen en € 230,- per deel van 10 lessen

Inschrijfgeld (aanbetaling) ad. € 50,- over te maken (of contant in de winkel) voor aanvang van de cursus als reservering van de deelname. Na ontvangst betaling is deelname pas definitief. Mocht de cursus niet doorgaan, i.v.m. te weinig deelnemers, wordt het geld meteen retour gestort!

Meld je hier aan voor de cursus:

Naam:
E-mail:*
Bericht: