Algemeen

 
 
Aangezien we gedwongen gesloten zijn is het wel mogelijk om af te halen of te verzenden vraag gerust maken we foto's zodat je kan kiezen en sturen we het op af kunt u het ophalen!
Bij een grotere aankoop leuke attentie

Uiteraard gelden zoals altijd de regels die al gelden wat hygi├źne betreft en als u ook maar iets van verschijnselen van griep of verkoudheid hebt zien we u liever even niet.

Totdat de klachten weer helemaal weg zijn dan bent u weer van harte welkom.

Let op onze speciale aanbiedingen (facebook) en uitverkoop zolang de voorraad strekt (o.a. Alle byoux 35% en CD's 25% korting)

 

Voorlopig Programma: 

-          Zie verder op onze website voor de actuele workshops onder workshops en cursussen

-         I.v.m. met de nieuwe grotere ruimte in aanbouw plannen we max. 2 maanden vooruit

 

o   Voor meer informatie zie verder op onze website, facebookpagina of vraag er naar in de winkel

Op dit moment zijn wij volop bezig met het inrichten van onze webshop (helaas ontbreekt het ons meestal aan tijd om dit bij te houden) In de tussentijd kunt u natuurlijk geheel vrijblijvend informatie opvragen en bestellen.

Het kan zijn dat u tijdelijk problemen ondervindt bij het inschrijven van lezingen en workshops, neemt u dan a.u.b. rechtstreeks contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Heb je interesse in het een of ander geef dit dan z.s.m. aan. Houdt ook onze website en/of facebookpagina in de gaten voor aanvullingen en/of wijzigingen.

En natuurlijk altijd van harte welkom in onze winkel.

Ook stellen we het op prijs, als jullie onze berichten zowel via de e-mail als via facebook of via onze website zouden willen verspreiden/delen.

Alvast van harte bedankt.

Voor meer informatie over de New Paradigm MDT organisatie en cursussen klik hier new-paradigm-mdt.org (de website was gehackt en wordt er hard gewerkt om hem weer volledig in de lucht te krijgen, is gedeeltelijk opgelost)

                                                                     

 SANGOMA Alternatief Centrum is ook te vinden op www.alternatievegeneeswijzen-info.nl.