Workshop met Aartsengel Michael en Quan Yin

(Voorlopig voorjaar 2023) A.u.b. aanmelden bij interesse dan worden, bij voldoende deelnemers, de datums definitief bepaald)

Data: in onderling overleg,  bij voldoende deelname

Deelname: Voor iedereen; minimaal 4 deelnemers, max. 14 deelnemers per workshop

engelmens 01Nieuwetijds-energie  brengt nieuwe energieën tot stand. Alles wijst er op dat energieën aan het veranderen zijn, kijk om je heen, de aarde verandert, het weer, maar ook wij veranderen zeer snel. Velen voelen zich moe en lusteloos, voelen pijnen, gaan naar een dokter maar die weet het ook niet.

Beste mensen onze energie wordt letterlijk klaar gestoomd. Vele zuiveringen, inzichten, zullen komen en gaan, ons systeem, zelfs ons DNA is aan het veranderen. We zaten in een wereld van oorzaak en gevolg, het zogenaamde karma. Ook dit systeem is aan het veranderen.Het kosmische plan voor de hele schepping is gericht op de integratie van liefde, onvoorwaardelijke liefde voor iedereen.We kennen Michael als de engel met het blauwe zwaard, die ons beschermd tegen verkeerde energieën.

Energieën die afgedwaald zijn terug te brengen naar de bron. Om de mens te helpen met het los laten van angst en te helpen ze te ontwikkelen naar een liefdevolle balans, zich te zuiveren en zich helemaal over te kunnen geven aan de pure liefde zoals God dit bedoelde, liefde zonder voorwaarde. Om deze mensen tegemoet te komen heeft de “Karma-Jury”, waar zetelt de ons bekende Quan Yin (Kwan Yin), zij is de Godin van barmhartigheid of ook wel de Japanse Maria genoemd, de Moeder der Moeders, beschermer van het kind.

Nou wil zij dispensatie geven aan alle mensen die dit vragen.Je mag als jij dit wil vrijkomen van alle wetten van oorzaak en gevolg, het is jouw eigen vrijheid en jouw eigen beslissing om los te komen van deze wet. Maar besef goed dat je tussen de lijnen van deze wet blijft om karma vrij te blijven. De wet liefde zonder voorwaarde voor ieder die je tegenkomt, alle daden en akties die je onderneemt, als je dit wil, snijd ik “Michael” die de opdracht van de Quan Yin uitvoert, alle karmabanden door. Veel liefde en wijsheid, Aartsengel Michael.

Inhoud workshop (1 dag):

  • Uitleg karma en gevolgen
  • Meditatie Michael
  • Verbinding Antahkarana
  • Meditatie
  • Mahatma Meditatie
  • Kleine lunch, koffie, thee en water

Investering in jezelf:   € 95,00 eerstvolgende in overleg

Over te maken of betalen bij aanmelding € 25,00 i.v.m. de bestelling van de lunch en reservering van de deelname.

Ook mogelijk in een 1/2 dag workshop (alleen minder uitgebreid) kosten € 50,00 bij interesse meldt je dan aan!

Meld je hier aan voor deze workshop.

Naam:
E-mail:*
Bericht: