BewustZijns workshop via het Kristallen Schedelveld

Een zaterdag of zondag-workshop o.l.v. Sacha van ca. 10.00-17.00 uur.  Bij aanmelding kunnen ook datums in overleg aangepast worden

kristallenschedel

De informatie over KristallenSchedels komt meer en meer de huiskamer binnen via boeken en media. Je kunt er over lezen, maar ervaren en voelen is veel intenser om echt te begrijpen waar Kristallen Schedels voor staan Veel mensen huiveren als ze een Kristallen Schedel zien, ze vinden het eng en zijn er bang voor.

Ze associëren het met de dood, meestal uit onwetendheid. Voor de mensen die werken met Kristallen Schedels , is het een passie, een leven zonder Kristallen Schedels is niet meer denkbaar. We zullen eens wat dieper kijken om het mysterie van de Kristallen Schedels (KS’s)  te ontrafelen. KS’s zijn meestal gemaakt van (Half)Edelstenen en Mineralen (ook vindt je ze in Organite). Maar nu over de (half)edelstenen en mineralenschedels.

Deze kristallen of mineralen groeien in de Aarde en hebben al een mooie energie van zichzelf. Als zo’n brok wordt geslepen tot een KS gebeurt er iets met het Kristal of Mineraal. De KS krijgt een eigen Bewustzijn en de kracht om ons diep te raken  en ons bewustzijn te openen. De KS kan ook het Bewustzijn van een Meester of Engel in zich dragen. Je kan zo met een Meester of Engel in contact komen via de Schedel. KS’s  staan in verbinding met het Kristallenveld waar ook de mens en de Engelen een verbinding mee hebben.

Ook hebben ze een verbinding met het Goddelijke veld met de Meesters en de hogere wezens, de drakenwereld en noem maar op. Jouw ziel of liever gezegd, jouw Hogere Zelf geeft aan om jouw Ziel te helpen met ascencie om jou te laten groeien in bewustzijn. De KS straalt de energie uit die jou raakt in pure onvoorwaardelijke liefde. M.a.w. de KS zoekt jou.

SchedelsHij/Zij maakt de verbinding met jouw ziel. Ik heb veel tranen van geluk en liefde zien vloeien bij een erkenning. Ik ben zelf in verbinding gekomen met Schedels via mijn gids. Ik droomde dat er een KS op mijn pad zou komen. Die betreffende KS diende zich enkele weken later aan. Zodoende ging ik mij verdiepen in de materie van de KS’s Het contact was schitterend en al snel melden zich meer KS’s. Toen kwam de vraag wat moet en kan ik hiermee.Nou een workshop dus. Mijn KS’s en gidsen zouden me bijstaan. Het werd een mooie inspirerende dag met channelingen en meditaties. De groep was zeer tevreden en had een mooie en leerzame workshop gehad. Nu na enkele jaren gewerkt te hebben met KS’s en nog meer workshops heb ik mijn passie hierin gevonden en hoop jullie deze passie ook te kunnen overbrengen.

De workshop zal niet alleen over Kristallen Schedels gaan maar zal ook een stuk Bewustzijn brengen. Het is altijd een verassing wat deze dag zich aandient. M.a.w. kan ik ook niet van te voren aangeven wat precies de inhoud zal zijn. Dit is mede ook afhankelijk van de groep. Samen met mijn Kristallen Schedels en kristallen probeer ik je begeleiden in het voelen van de levenskracht en innerlijke wereld. Durf je het aan geef je dan op je zult er geen spijt van krijgen.

Deelname: minimaal 5 deelnemers, maximaal 15 deelnemers

Data: volgende voorjaar 2024 van 10.00-17.00 uur:

Investering in jezelf: € 95,00

Wij zorgen voor koffie, thee, water & lunch. Je inschrijving is pas definitief na aanbetaling van euro 50,00. Mocht de cursus niet doorgaan, i.v.m. te weinig deelname, wordt het geld meteen retour gestort.

Meld je hier aan voor deze workshop:

Ook mogelijk in een 1/2 dag workshop (alleen minder uitgebreid) kosten € 50,00 bij interesse meldt je dan aan!

Naam:
E-mail:*
Bericht: