Meditatieavonden

Meditatieavonden (Geleide)

Data: van 19.30-22.30 uur:

Dinsdagavond volgende is: 27.02., 19.03., 16.04., 14.05. en 11.06.2024

(Bij voldoende deelnemers bestaat ook de mogelijkheid om dit in de ochtend te doen van ca.9.30-12.30 uur. Maak dit kenbaar aan ons als u hier interesse in heeft.)

Deelname: minimaal 6 deelnemers, maximaal 15 deelnemers

shaolin meditattDeze meditatieavonden zijn bedoeld voor mensen die zich dieper willen ontwikkelen op spiritueel niveau. Om meer inzicht in zich zelf te krijgen en te ontwikkelen. De meditaties zijn meestal doorgegeven door de Geascendeerde Meesters die door hun kennis en liefde informatie, zuiveringen en veranderingen door geven. Verder werken we met edelsteenmeditaties, verdieping van krachtvelden en nog veel meer.

Er zijn een heleboel manieren om te mediteren.

Iedereen heeft een eigen manier om te mediteren, een manier waar jij je prettig bij voelt. Er zijn verschillende soorten meditaties. Je hebt de geleide visualisaties.
Dit is een manier van mediteren waarin je door te luisteren naar een gesproken tekst in een bepaalde gemoedstoestand komt. Je luistert dan naar de tekst die gesproken wordt en probeert je dat voor de geest te halen, voor je te zien.
Deze geleide visualisatie werkt het beste als je probeert om ook daadwerkelijk de tekst goed te volgen en je niet af te vragen of dat in werkelijkheid wel allemaal zou kunnen.

Je hebt ook creatieve visualisaties. Bij deze meditatie is er niemand die je een tekst voorleest, maar zorg je dat je door je te ontspannen en op je ademhaling te letten in een bepaalde toestand komt waarin er allerlei beelden omhoog gaan komen.

Bij dit soort meditaties is het handig als je die altijd op dezelfde manier begint, met ontspannen, en ook weer op dezelfde manier eindigt. Je kunt bijvoorbeeld altijd beginnen met door een poort te lopen en van daaruit laat je komen wat er moet komen. Je sluit de meditatie dan ook elke keer af, door weer terug door de poort te gaan. Omdat je bij deze meditaties niet begeleid wordt door een tekst die opgelezen wordt, kun je je gids of je krachtdier vragen je te begeleiden op zo'n creatieve visualisatie. Misschien voelt dat veiliger.


 
Kosten: € 17,50,00 p/avond

Meld je hier aan:

Naam:
E-mail:*
Bericht: