Bewustzijnsworkshop terug naar het Paradijs (Melchizedek Orde gezuiverd)

De orde van Licht en Liefde, van Broeder en Zusterschap creëerde een hoge heilige magie. Dit licht en liefde bloeide uit tot ver in de kosmos en dus ook op de aarde . Niemand kon hier aan deze heilige magische cirkels ontkomen. Totdat andere energieën er zich mee gingen bemoeien en ook de macht wilde. Wat er voor zorgde dat de val van het Paradijs en de val van Atlantis een feit was om zo meer angst en agressie op te wekken en als codes  bij veel mensen werden ingeplant. Zo  ontstonden er storingen in dit veld en ging zich een aparte groep afscheiden, de Melchizedek Orde.

forestlightEen van de hogere leden van deze groep was Lucifer. Het Lucifer bewustzijn nam het voortouw. Met de duistere hogere energie en kennis maakte hij zich los van God als bron om met de mens op aarde experimenten uit te voeren. De kwetsbare mens werd getest in de lagere energieën. Dit werd door de Raad van twaalf  (Christusbewustzijn)  niet toegestaan. Ze werden verbannen en zo vormde zich de dualiteit. De Galactische oorlog was een feit en voor langere tijd is er duisternis. Beschermt door de Heilige Michael met al zijn Engelenlegioenen van licht met daar tegenover de Luciferaanhangers (gevallen Engelen). De grens wordt bewaakt met het liefdesbewustzijn van God en de Bron. Er werden nieuwe groepen, zoals het Ashtar Command en de Azuriete Melchizedek Orde, in het leven geroepen om extra bescherming. De angstcodes van Lucifer werden in elk mens ingebracht en opgeslagen in ons reptielenbrein. Dit ging zo miljoenen jaren door. De angstcodes zorgden ervoor dat de frequentie laag gaat trillen. De energie wordt zwaar, de mens kan niet langer opstijgen naar de hogere liefdesdimensies. Een groep op de aarde, Lemurianen, hadden dit door en sloten zich in de aarde op en wisten de liefdescodes veilig te stellen. De oerkracht van de 13-13-13 code, ook wel de Maria Magdalena code genoemd, werd verstoord. Deze verstoring van het levende water en de Heilige Graal werd zo verstoord dat er een vloedgolf ontstond die alles wegvaagde en vele plekken, heilige plekken, werden afgesloten en hier werden de Heilige liefdescodes bewaard.

Nu werd het Christusbewustzijn opnieuw ingepland in de tijdlijn van de aarde om de angstcodes tegen te gaan. De mens wordt wakker. Er ontstaat een nieuwe bloedlijn door vele Heiligen neer gezet op de Aarde. De Melchizedek Orde herstelt zich en alle verstoringen werden verwijderd van de Aarde. De Lucifercodes ontsloten zich ca. half februari 2014.

Samen met Melchizedek, Maria Magdalena, Koning Arthur, Merlijn en Michael en vele Engelen en heilige wezens en allen die zich geroepen voelen in liefde gaan we deze angst en agressiecodes verwijderen. Het sluiten en verwijderen van alle codes, die genetisch en energetisch doorgegeven zijn. Het inbrengen van het Christusbewustzijn, de Oerkracht, de Maria Magdalenacode, de 13-13-13 code. Het herstellen van het Paradijs en de familielijn opschonen in onvoorwaardelijke Liefde en Licht.

Data: volgende 23.10.2021 en/of bij voldoende deelnemers van 10.00-17.00 uur:

Deelname:  minimaal 5 deelnemers, maximaal 15 deelnemers

Investering in jezelf: € 95,00

Wij zorgen voor koffie, thee, water & lunch. Je inschrijving is pas definitief na aanbetaling van euro 50,00. Mocht de cursus niet doorgaan, i.v.m. te weinig deelname, wordt het geld meteen retour gestort.

Meld je hier aan voor de workshop:

Naam:
E-mail:*
Bericht: