Bewustzijnsworkshop in het kristallen schedelveld

 schedels

 

 

Bewustzijnsworkshop in het kristallen schedelveld


Deze dag draagt bij om in kontakt te komen met je innerlijke stem/hogere zelf en uiteindelijk je ziel te belichamen.

Mijn groep schedels zijn één met mijn multi-dimensionaal wezen. Van hieruit stem ik af op de deelnemers op zielsnivo en ontstaat het benodigde programma in de vorm van meditatie, muziek, drum en healingzang. Het programma bevat altijd gronding, zuivering, activatie en healing. Ook zal er een moment zijn om zelf te ervaren met de schedels. Dit zullen schedels uit de winkel van Centrum-Sangoma zijn en dus ook te koop. Verder is het mogelijk een eigen schedel mee te nemen, liefst 1 en maximaal 2.


Over mij (Monique):
Ik ben zeer intuïtief, helder-wetend, helder-voelend, goed geaard, integer en respectvol. Ik heb 10 jaar ervaring in het samenwerken met schedels. Ik ben een karma-drager en de schedels begeleiden mij in het helen van voorouderlijnen en vorige levens. Ook draag ik bij aan optimaliseren van aarde-lijnen en netwerken samen met de schedels.


Praktisch:
Volgende is 28.01.2024
van 10.00 tot uiterlijk 17.00 uur
in de zaal van Centrum-Sangoma (Heerstraat Zuid 10 in Stein)
de investering in jezelf is 111,- euro (inclusief lunch en koffie/thee)
Aanmelden door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met vermelding van naam en telefoonnummer. Dan krijgen jullie de betaalinstructie


Monique 
Creatief Ontwaken