Soundhealing Heart2Heart Connection (Frits & Yvonne)

Door Heart2Heart Connection (Frits en Yvonne)

 

Data volgende:  08.09, 06.10., 09.11., 07.12., 22.12.2023 en 05.01.2024 aanvang 19.30 uur

Deelname: minimaal 8 deelnemers

Connecting Hearts met Frits & Yvonne

In deze bijzondere 1 uur durende begeleide klank meditatie nemen we je mee op een reis naar binnen, naar het wezen dat je altijd bent geweest en altijd zult zijn. Een ontdekkingsreis naar de kristalvelden in moeder Gaia, in diepe verbinding met de natuurwezens, de elementen en met jouw eigen klank. Een diepe duik in jouw innerlijke zijn, een reis naar jouw innerlijke weten, een reis naar jouw innerlijke stilte, jouw goddelijke ZIJN.

Deze reis wordt begeleid door een set van alchemiekristallen klankschalen, een moeder aarde gong en een zonne gong, de klanken en energie van dolfijnen, walvissen en de kristallen die op dat moment er voor kiezen om dit festijn met elkaar te delen. De begeleiding zal plaatsvinden via jouw gidsen en begeleiders, lichtwezens en kristalwezens in verbinding met jouw hogere wezen.

De zuivere klanken van alchemiekristallen schalen stemmen ons af op de natuurlijke staat van welzijn en heelheid door middel van vibratie. Trillingen en geluid zijn overal te vinden, maar wat vooral effectief is aan kristallen schaalresonantie is hun pure en mooie geluidskwaliteit. Het trillingsmedicijn dringt door cellen en hersengolven en produceert licht dat onevenwichtigheden in je lichaam, geest en emotionele toestand harmoniseert. Alle kommen werken bij stress, vermoeidheid, slapeloosheid, pijn en het opnieuw in balans brengen van het lichaam, wat resulteert in verlichting en diepe ontspanning. De gewenste resultaten hangen van jou af, en waar je je intentie op wilt richten binnen bewustzijn en geluid.

Wij zijn dankbaar dat wij deze mooie reis met jou mogen delen.

Liefs,

Frits & Yvonne

Heart2Heart Connection

sent with love & light ❤️2❤️

(https://www.facebook.com/Heart2HeartConnection.nl) voor € 22,00 p/persoon p/avond, aanvang 19.30 uur.
 
 
Indien gewenst wel aanmelden via e-mail naar info@centrum-sangoma.nl en tevens met vermelding van je telefoonnummer of via de link op deze website
Tevens 18 november een klankschaalworkshop zie verder https://www.centrum-sangoma.nl/index.php/2014-07-18-11-12-33/klankschaalworkshop

Meld je hier aan:

Naam:
E-mail:*
Bericht: